Hart voor het Kind
waar je jezelf mag zijn

SOS hooggevoelige kinderen en emoties.

WORKSHOP SOS hooggevoelige KINDEREN EN EMOTIES 

Opvoeden is ruimte geven aan emoties én grenzen aan gedrag. Kinderen moeten nog leren omgaan met emoties en het is onze taak als ouder om ze daarbij te helpen en te ondersteunen. Weet jij soms ook niet meer hoe je nou het beste kunt reageren op al die emoties? Lijkt jouw aanpak alleen maar averechts te werken? Met de concrete tips en handvatten uit deze workshop leer jij je kind (en jezelf) beter begrijpen en weet je hoe je voortaan kunt reageren op vervelend/lastig gedrag op zo’n manier dat je je kind helpt bij het leren omgaan met zijn emoties. Je ervaart direct meer rust en minder strijd!

Deze workshop is voor ouders en opvoeders. In deze workshop wordt specifiek ingegaan op emoties en gedrag bij hooggevoelige kinderen, omdat het bij hen soms net even anders werkt. Ook wordt er informatie gegeven over hooggevoeligheid. Deze workshop bestaat daarom uit 4 bijeenkomsten.

Bij deze workshop ontvang je een gratis exemplaar van ‘De gids over emoties bij kids – 80 praktische tips van Susan van Asten‘.